PDA

View Full Version : Problems with PM's... maybe



Bad Belair
03-22-2011, 07:14 PM
Iím wondering if someone could look into an issue I am having with my PMís? I can receive them just fine but it seems like when I send out a reply or send out a new message they donít reach their destination. Either that or no one likes me anymore since I own a Chevy.:(

Can someone look into this? Maybe send me a PM and Iíll post here that I replied? See if it makes it?

big m
03-22-2011, 07:35 PM
Good to see you, Kevin. I like your Chevy as well, most here would agree. I'll send you a PM now.

---John

58 Ray
03-22-2011, 08:06 PM
I sent you one last week on the manifold John, did you receive that one? Ray

DVJohn
03-22-2011, 08:23 PM
I dont PM much but when I do it works fine. Your Chevy is fine and its welcome here, always was.............

Cristinesbro
03-22-2011, 09:47 PM
I don't always P.M. but when I do I drink Dos Equis

Larry57Savoy
03-22-2011, 09:49 PM
Kevin I got your PM on 3-2 just fine.

Larry57Savoy
03-22-2011, 09:50 PM
I don't always P.M. but when I do I drink Dos Equis

That was a good un mang, one nostril squirt!

Doobster
03-22-2011, 11:41 PM
Did it work mate?

big m
03-23-2011, 12:02 AM
I sent you one last week on the manifold John, did you receive that one? Ray

I did read it, and forgot to reply. Thanks for the reminder, Ray.

---John

58 Ray
03-23-2011, 12:10 AM
Thanks John. Got it and replied.

Ray

SavoyPlaza
03-23-2011, 09:46 AM
Let us know if your pm problem is resolved, Kevin.

And your Chebby is welcome here, it makes our Plymouths look that much better.
rofl
Just kidding, she's a fine car, and don't be a stranger 'round here.
Pete

Bad Belair
03-23-2011, 03:02 PM
Well I know it wasnít working a few months ago. Then I sent one to Larry and I guess I got worried it didnít go through as well. Something was going on a while back but I guess it may have been user error. John and John I replied to both of your PMís. Let me know if mine went through. Thanks for the help here guys!
-Kevin